Ellie Lust (Roze in Blauw) LesbiCOONingin 2011

IMG_20160515_121553Ellie Lust is gekroond tot LesbiCOONingin 2011. De voorzitter van Roze in Blauw, het Amsterdamse homonetwerk van de politie, kreeg de eretitel op de openingsreceptie van de vierde editie van Pink Christmas, het roze kerstevenement in Amsterdam. Ellie Lust ‘won’ het van ver andere vrouwen: Vera Bergkamp (voorzitter COC Nederland), Petra Luiken (voorzitter PANN), Claudia de Breij (cabaretier) en Lisette Kuiper (onderzoeker).

 

Tot en met dinsdag 27 december zijn er allerlei roze kerstactiviteiten te beleven in de hoofdstad. Grote afwezige dit jaar is de Xmas Canal Parade. Winter Magic Amsterdam, waar de botenparade onderdeel van uitmaakte, gaat dit jaar niet door. Volgend jaar komt Winter Magic terug als aftrap voor het 2013 Grachten400-jaar, wellicht dan mét de Xmas Canal Parade. Maar er staan volop andere activiteiten op het programma: de schaatsbaan op het Leidseplein biedt vrijdag 16 december de Pink Party on Ice en zondag 18 december Children on Ice (voor kinderen van roze ouders) en de Drag Witer Olympics.

 

De Reguliersdwarsstraat biedt zaterdag 17 van 14.00 tot 22. 00 uur plaats aan de Pink Kerstmarkt, met ’s avonds een modeshow. COC Amsterdam organiseert Garbo for Women op 18 en een kerstborrel op 20 december. Club Church organiseert het Zonderbroek Kerst Weekeinde, club AIR Supertoys op 23 en 24 december en Paradiso het slotfeest Glitterazzi  op dinsdag 27 december. Filmhuis Rialto biedt op 16, 17 en 21 tot en met 24 december roze films. Vrijdag 23 december vindt in de Keizersgrachtkerk (nummer 566) vanaf 21.00 uur de officiële Pink Christmas dienst plaats,  op eerste kerstdag vanaf 15.00 uur de Roze Kerstviering.

Lees ook:Pink Christmas 2011 in Amsterdam
Lees ook:Pink Christmas 2010 in Amsterdam
Lees ook:Pink Christmas 2012 in Amsterdam
Lees ook:Pink Christmas start met Pink Ice Party
Lees ook:Thema Amsterdam Gay Pride 2013: Reflect

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>