Pink Christmas 2010 in Amsterdam

Vrijdag 17 december 2010 begint de derde editie van Pink Christmas, het roze kerstevenement in Amsterdam (2012: klik hier). Tot en met 26 december zijn er  allerlei roze kerstactiviteiten te beleven in de hoofdstad, met als hoogtepunt de Xmas Canal Parade op donderdag 23 december. De roze kerstweek opent vrijdag vanaf 21.00 uur met de ProGay Pink Ice Party op de schaatsbaan van Winterland op het Rembrandtplein. Ondertussen vindt in sporthal Zeeburg het kerstvolleytoernooi ‘In the dark’ plaats.

 

Zaterdag is er vanaf 17.00 uur een wintermodeshow op de Zeedijk en zondag vanaf 16.00 uur de Drag Kings & Queens Winter Olympics. Maandagavond vindt in het Eden Hotel een debat over Amsterdam Gay Capital plaats, de avond erop de Pink Christmas drink & walking dinner op Waterland Rembrandtplein. Woensdag 22 december is filmavond in Kriterion met Queen & Gaysian (Gay Asia) Christmas. Een van de hoogtepunten is donderdag 23 december de Xmas Canal Parade en Shop till you drop in roze winkels. Op kerstnacht 24 december is het Going Out Night met Pink Christmas party’s in de bars. Eerste kerstdag vindt vanaf 15.00 uur een evangelische roze viering plaats in de Keizersgrachtkerk, tweede kerstdag de Bright Xmas Party in de Escape.

Lees ook:Pink Christmas 2011 in Amsterdam
Lees ook:Pink Christmas 2012 in Amsterdam
Lees ook:Pink Christmas start met Pink Ice Party
Lees ook:Ellie Lust (Roze in Blauw) LesbiCOONingin 2011
Lees ook:Pink Christmas 2009 in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>