Onderzoek naar uitgaan in Reguliersdwarsstraat

Nadat eerder dit jaar alle grote homozaken in de Amsterdamse Reguliersdwarsstraat gesloten werden, leek het einde van deze beroemde en ooit zo bruisende homo-uitgaansstraat nabij. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? En wat moet er gebeuren om de Reguliers weer aantrekkelijk te maken? Om daar meer inzicht in te krijgen is een enquête over Uitgaan in de Reguliersdwarsstraat opgesteld (bron: persbericht).

 

Met deze enquête wordt voor het eerst systematisch gevraagd naar de mening van iedereen die wel eens in de Reguliersdwarsstraat uitgaat. De resultaten kunnen onder meer nuttig zijn voor politici en ondernemers die willen weten wat de wensen en voorkeuren van het uitgaanspubliek zelf zijn. Dit onderzoek is een initiatief van de onafhankelijke website reguliers.net en kan tot en met 15 december 2010 worden ingevuld. De enquête Uitgaan in de Reguliersdwarsstraat is te vinden op www.reguliers.net/enquete. Vanwege het internationale karakter van de Reguliersdwarsstraat is er ook een Engelstalige versie van de enquete. Deze is te vinden op www.reguliers.net/survey.

Lees ook:Homo’s willen meer daghoreca
Lees ook:Reguliersdwarsstraat sluit dramatisch jaar hoopvol af
Lees ook:Homo’s willen een vernieuwende en gevarieerde Reguliers terug
Lees ook:FRA lanceert LHBT-enquête in heel Europa
Lees ook:Kleumen op de stoep voor vernieuwing Reguliersdwarsstraat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>