Homo Trouwbeurs in Almere

Zondag 28 november 2010 vindt in Almere de eerste editie plaats van de All for You Gay Trouwbeurs: in restaurant Voor Pampus aan de Marinaweg 4 in Almere-Poort. Parkeren is gratis; toegang kost € 5,=. Deze  lifestyle  trouwbeurs is bedoeld voor koppels van hetzelfde geslacht die  in het huwelijksbootje willen stappen, maar ook  voor de roze medemens die een gezellig dagje eropuit wi (bron: persbericht).  

 

De Gay trouwbeurs is een onderdeel van Bruidsmode Selina’s Wedding  en biedt een ‘uitgekiend programma met spetterend live- entertainment’, aldus het persbericht, met onder andere ‘drie giga bruidsmodeshows, trendy voor hem en haar, meekijken naar een verrassende Life & Cooking presentatie en een one-night weddingstand just for fun’. Bezoekers kunnen meedingen naar twee beursprijzen: een weddingplanner of een echte live wedding ceremony op locatie. ‘Lijkt je dit helemaal geweldig of willen jullie gewoon iets hilarisch, geef jou en je partner dan snel op’, raadt het persbericht aan. Wie wint, wordt van top tot teen helemaal verzorgd door een visagist, een kapper en jullie mogen een keuze maken uit een ruim aanbod bruidsmode bij onze deelnemende bruidszaken. Plus: trouwringen en een professionele foto- en videograaf zal van deze dag een onvergetelijke reportage maken. Tenslotte is iedereen van harte welkom op een knallende All for You Gay Afterparty.

Lees ook:Goochelaar David Blaine beduveld relnichten
Lees ook:Genius Open in Amsterdamse Volkshotel
Lees ook:RTL5 zoekt stellen voor relatietest
Lees ook:50-plussers vooral op zoek naar ware liefde, avontuur en veel vrijheid
Lees ook:COC Limburg organiseert gespreksgroepen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Homo Trouwbeurs in Almere

  1. Albert Bolink

    Wat een beregoed idee om een Homotrouwbeurs te organiseren! Kunnen eindelijk ook eens homo’s echt uit de kast komen en tijdens hun huwelijksfeest een dansje maken, want normaal mogen vrouwen samen dansen.

      /   Reply  / 
  2. louise

    Mijn aanstaande en ik, zijn op 14 feb. 2010 (valentijnsdag) ook op een roze-trouw-beurs geweest, en wel in de westergasfabriek te A’dam. Dus in Almere, is niet de eerste. Het idee idd héél goed, maar ik hoop dat er toch wat meer voor de man/man en vrouw/vrouw, trouw-kleding te zien is, hier was namelijk in A’dam nog niet echt goed over nagedacht, vonden wij. Een klein voorbeeldje, ik als lesbische vrouw wil niet in een trouwjurk en ook niet in een kostuum maar bv wel in een leuk broekpak, dit was er niet te vinden. En ik ben echt niet uitzonderlijk hierin hoor….. Evenals de posters bij trouw-kleding, die bestonden toch nog uit de hetero-paartjes…dus misschien leuk idee voor de dames/heren fotograven, maak mooie posters met twee mannen en of twee vrouwen in trouwkleding. Maar in ieder geval gaan we wel even een kijkje nemen in Almere de 28e, tot dan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>