Roze Netwerkborrel Universiteit Leiden

COC Leiden en de homojongerenorganisatie PinQ krijgen van studenten nogal eens te horen dat er in Leiden weinig wordt georganiseerd  voor lesbo’s, homo’s  bi’s en transgenders. Daar gaat verandering in komen: op maandag 11 oktober 2010 organiseren zij samen met studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden  de allereerste Roze Netwerkborrel. Iedereen is welkom: lesbisch, homo, bi, transgender, hetero, Nederlands of buitenlands; docent, portier of student. (bron: persbericht).

 

COC Leiden organiseert al sinds jaar en dag velerlei activiteiten voor LHBT’s in het algemeen en PinQ is een jongerengroep die van oorsprong aandacht besteedt aan geloof en homoseksualiteit, maar tegenwoordig ook veel niet-gelovige followers heeft. De netwerkborrel is van 17.00 tot 19.00 uur in de Faculty Club, Academiegebouw, Rapenburg 73 voor iedereen die de LGBT-community een warm hart toedraagt en zin heeft in een gezellige borrel. Met openingstoespraken van  Laurens Buijs, socioloog aan de UvA en voorzitter van UvA-Pride, en Kees Waaldijk, promovendidecaan en onderzoeker seksuele gerichtheidrecht, Universiteit Leiden.

Lees ook:Roze zondag in Hooglandse Kerk Leiden
Lees ook:Roze Week Radboud Universiteit
Lees ook:Bijzondere leerstoel Workplace Pride bij Universiteit Leiden
Lees ook:Leidsche Ganymedes borrel voor roze studenten en personeel
Lees ook:COC Leiden: wethouder Van Gelderen wint eerste LHBT-emancipatieprijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>