Bijzondere leerstoel Workplace Pride bij Universiteit Leiden

Universiteit Leiden heeft in samenwerking met Workplace Price een bijzondere leerstoel ingesteld, met als doel ‘inclusie van LHBT-werknemers op de werkvloer en de verbetering daarvan’. Psychologe Jojanneke van der Toorn is per 1 januari de erste hoogleraar op deze leerstoel. Van der Toorn wil een bredere brug slaan naar een breder publiek en de media.

In 2015 werd Van der Toorn uitgeroepen tot ‘dé jonge en veelbelovende Leidse onderzoeker’ en ontving de Gratama Wetenschapsprijs. Wetenschappelijke kennis over inclusies van LHBT’s op de werkvloer wordt onderdeel van het bachelor- en masteronderwijs aan de Universiteit Leiden.

Lees ook:COC Leiden: wethouder Van Gelderen wint eerste LHBT-emancipatieprijs
Lees ook:Roze Netwerkborrel Universiteit Leiden
Lees ook:Amsterdam krijgt instituut vernoemd naar MH17-slachtoffer Joep Lange
Lees ook:COC roept op tot deelname aan Workplace Pride Global Benchmark 2016
Lees ook:Bas Haring houdt Willem Arondéuslezing in Haarlem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>