Gay Pride genomineerd voor Evenementenprijs

De Amsterdamse Gay Pride, georganiseerd door ProGay,  is genomineerd voor de Nationale Evenementenprijs. Sinds 2001 woedt deze prijs uitgereikt aan de beste publieksevenementen in verschillende categorieën. Dat zijn: beste stadspromotie-evenement, beste regio-evenement. Leukste stads/dorpsevenement, de Innovatieprijs en de Grand Prix. De Pride neemt het in de categorie ‘Stadspromotie-evenement’ op tegen het Glazen Huis in Groningen en de 4&5 Meiviering in Wageningen.

In deze categorie gaat het erom welk evenement afgelopen jaar de meeste waarde had voor een stad. De jury kiest hiervoor uit alle in Nederland bekende evenementen; uiteindelijk worden in deze categorie drie evenementen genomineerd. Winnen betekent extra publiciteit; zelfs in gemeenteraad –en collegevergaderingen zijn de nominaties en prijzen regelmatig gespreksstof. De prijsuitreiking vindt woensdag 26 mei 2010 in het Gelredome in Arnhem plaats. De komende Amsterdam Pride begint op 1 augustus en duurt tot en met zondag 8 augustus. Hoogtepunt is de Canal Parade door de Amsterdamse grachten op zaterdag 7 augustus.

Lees ook:VS: nominaties GLAAD Media Awards bekendgemaakt
Lees ook:Time Out nomineert Roze Filmdagen
Lees ook:Milk genomineerd voor acht Oscars
Lees ook:Politie Amsterdam genomineerd voor Beste Grap tijdens Gay Pride
Lees ook:Homodrama ‘Moonlight’ goed voor acht Oscar-nominaties

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>