VS: nominaties GLAAD Media Awards bekendgemaakt

De Gay & Lesbian Alliance Against defamation (GLAAD), sinds 1985 de Amerikaanse waakhond voor berichtgeving over de roze medemens, heeft de nominaties bekend gemaakt voor de 28e GLAAD Media Awards.  De prijzen bestaan sinds 1990 en worden uitgereikt aan personen en media. De prijzen worden uitgereikt tijdens twee award gala’s: op 1 april in Los Angeles en op 6 mei in New York.

Er zijn prijzen te verdelen in maar liefst twintig categorieën, zoals ‘Beste Dramaserie’, ‘Beste Blog’, ‘Beste Artikel in een blad’ en ‘Beste Grote Speelfilm’ (met slechts twee genomineerden: Moonlight en Star trek Beyond). In de categorie ‘Muziek’ zijn Elton John en Lady Gaga genomineerd, in de categorie ‘Realityserie’ Cathlyn Jenner voor de serie ‘I Am Cait’ en Ellen Page voor de reisdocumeentaires ‘I Am Jazz’ en ‘Gaycation’.

Lees ook:Nominaties GLAAD Media Awards 2016
Lees ook:Series Star trek en The Walking Dead verrijkt met homo-personage
Lees ook:Gay Awards uitgereikt in Los Angeles
Lees ook:Amerikaanse homogroep GLAAD bestaat 25 jaar
Lees ook:De Rainbow Awards gaan op voor een Gouden Kabouter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>