Sex in de stad – debat over vertrutting

@Erik Feenstra

@Erik Feenstra

Vrijdag 22 januari 2010 organiseren COC Nederland en Wasteland het debat ‘Sex in de stad’, een discussie over het belang van seksuele en creatieve expressie in Amsterdam. Sinds de blote billen op de boten op de Canal Pride in de ban zijn gedaan, heeft de vertrutting hard toegeslagen in de hoofdstad. Die klacht klinkt alsmaar luider. Het COC en wasteland sluiten zich hierbij aan, ‘want in een stad waar seksualiteit een taboe wordt, komt homoseksualiteit als eerste in het gedrang’, aldus de website van het COC.

Tegenstanders van de vertrutting, als fotograaf Erwin Olaf, COC  vice-voorzitter Vera Bergkamp en Wasteland kruisen de degens met het establishment, waaronder ‘de koningin van de restricties’, voorzitter Els Iping van Stadsdeel centrum en wethouder Carolien Gehrels van de centrale stad. Wasteland verzorgt het entertainment, maar volgens de aankondiging zal dat ‘binnen de grenzen blijven van het betamelijke’. Het debat in het pand van COC Amsterdam aan de Rozenstraat 14 begint om 19.30 uur. De toegang is gratis.

Lees ook:Erwin Olaf kiekt Máxima
Lees ook:Erwin Olaf ontwerpt nieuwe munt met Willem-Alexander
Lees ook:Erwin Olaf’s Black Tea Party – filmpje
Lees ook:Onze jongens door Erwin Olaf op de korrel genomen
Lees ook:Erwin Olaf op Nederlands Film Festival

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Sex in de stad – debat over vertrutting

  1. Max

    flauwekul. Dat wasteland was een grote pillen en coke zooi. Opgerot staat netjes. Weg ermee.

    Tyfus wasteland

      /   Reply  / 
  2. Peter

    Ik vraag me af of die focus op het seksuele niet juist averechts werkt… veel homo’s willen zelf ook niet tot louter hun seksualiteit gereduceerd worden en hetero’s zitten ook niet bepaald op de seksualiteit van homo’s te wachten…

    Nu kunnen sommigen wel zeggen dat de hetero’s dat maar moeten leren slikken, maar niemand hoeft alles maar te slikken. Acceptatie van anderen bereik je, zeker in deze tijd, niet door banale provocatie.

      /   Reply  / 
  3. Jan Rap

    Hey, gebeurt er weer wat aan de Rozenstraat,
    was dat pand al niet verkocht?

      /   Reply  / 
  4. Dennis

    He Erik, klein misverstand, het roze verkiezingsdebat op 10/2 wordt georganiseerd door COC Amsterdam. Groet Dennis

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>