Erwin Olaf ontwerpt nieuwe munt met Willem-Alexander

Nu we een nieuwe koning hebben, moet er ook een nieuwe munt komen. Erwin Olaf ontwerpt de nieuwe munt met koning Willem-Alexander op de achterkant. Dat meldt de Volkskrant. In 2011 fotografeerde Erwin Olaf prinses Máxima toen ze 40 jaar werd. Zelf wil hij er niets over zeggen, net zo min als het ministerie van Financiën.

‘Ik wil het er niet over hebben’, zei de fotograaf tegen 3FM-dj Giel Beelen. ‘Ga maar naar het ministerie van Financiën; ik mag er niks over zeggen.’  Er zouden vijf ontwerpers in de race zijn geweest, onder wie Erwin Olaf dus zat. De nieuwe munt zou er begin volgend jaar moeten komen.

Lees ook:Erwin Olaf kiekt Máxima
Lees ook:Erwin Olaf haalt uit naar Bert Brussen
Lees ook:Erwin Olaf fotografeert Leidens Ontzet
Lees ook:Erwin Olaf’s Black Tea Party – filmpje
Lees ook:Gay Classics bij Pathé de Munt en Buitenhof

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>