Concert Gerard Joling in Spaarnwoude

Zaterdag 5 september 2009 staat Gerard Joling eenmaal in Spaarnwoude met zijn For Your Eyes Only concert. Vorig jaar stond hij er twee dagen achtereen mee in de vallei van Spaarnwoude, dit jaar één keer. Hij zal opnieuw het stralende middelpunt zijn op een groot podium, met groot orkest, een achtergrondkoor, een showballet, special effects en gasten als onder andere Hans Klok, Patricia Paay, Ruth Jacott, Luv en Jim Bakkum.

 

Het terrein zal eerder opengaan dan vorig jaar: om 15.30 uur en er komen meer publieksfaciliteiten, zoals bars, eetpunten en toiletten. Het concert duurt van 16.30 tot 23.00 uur. Tickets kosten € 45,= en kunnen online worden besteld, net als een combiticket met een busreis naar Spaarnwoude. In aanloop naar zijn concert op zaterdag zit Gerard Joling de hele week achter de radioknoppen: zijn show heet 100% Gerard.

Lees ook:Gerard Joling pakt uit in Spaarnwoude
Lees ook:Gerard Joling door fan bedreigd
Lees ook:Toppers willen Gordon eruit gooien
Lees ook:Gerard Joling met Stout & Nieuw in Ahoy
Lees ook:Fans blijven Toppers trouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>