Toppers willen Gordon eruit gooien

Gordon blijft het nieuws halen. Hij zou nu op de nominatie staan om uit de Toppers te worden geknikkerd. Dat schrijft dagblad het AD vandaag. Gordon zegt het verhaal ‘onzin’ te vinden. Hij haalde zijn eigen boekingen weg bij het entertainmentbedrijf Rocket van Benno de Leeuw, omdat hij ‘wel eens wat anders wilde’, zoals hij in de ochtendshow van Radio 538 zei. Daarop zou de manager de zanger uit de Toppers willen gooien, ook omdat hij zich groen en geel schijnt te ergeren aan de uitbundige levensstijl van Gordon. Tijdens de Canal Parade werd hij onwel van het water gehaald.

 

Boze tongen, waaronder Rick Romijn van Radio 538, beweerden dat dit door drank en cokegebruik kwam. Aartsrivaal Gerard Joling zou al gepolst zijn de Toppers te komen aanvullen. Hij zou ‘zeker geen nee’ hebben gezegd, maar sluit een nieuwe samenwerking met Gordon uit. Eind vorig jaar vlogen de twee homo divo’s elkaar dusdanig in de haren, dat Joling de Toppers verliet. Jeroen van der Boom nam zijn plek in en reisde mee naar Moskou, waar het drietal al meteen in de halve finale van het Songfestival strandde. De Toppers gaven in juni twee concerten in de Amsterdam ArenA. Deze maand komt er een dvd van uit. Gerard Joling staat met zijn concert ‘For your eyes only’ op zaterdag 5 september 2009 in Spaarnwoude.

Lees ook:Fans blijven Toppers trouw
Lees ook:‘Oude’ Toppers nog eenmaal te zien
Lees ook:Joling verlaat Toppers na ordinair homo geruzie
Lees ook:Gordon en Froger zoeken nieuwe Topper
Lees ook:Gordon wellicht terug als Topper

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>