Gerard Joling door fan bedreigd

Afgelopen zaterdag dreigde een fan roet in het eten te gooien bij het concert ‘Stout & Nieuw‘ van Gerard Joling in de Ahoy. De man had de zanger al eerder bedreigd. Hij zorgde ‘s middags voor een bommelding in Ahoy. De zaal werd uitgekamd; de melding bleek vals alarm en het concert kon gewoon doorgaan. Ook bedreigde de doorgedraaide man Joling. De politie kwam eraan te pas; bij een huiszoeking werd genoeg materiaal gevonden om de fan te arresteren. De man liet de zanger weten hem ‘koste wat kost te willen spreken of er zou wat gebeuren’. Volgens Joling is de man een bekende die al vaker bedreigingen uitte. 

Lees ook:Gerard Joling met Stout & Nieuw in Ahoy
Lees ook:Amsterdamse homo doet vaker aangifte
Lees ook:Oeps: Gerard Joling rijdt omaatje met rollator aan
Lees ook:Bearforce1 in Ahoy bij Gerard Joling
Lees ook:George Michael in Ahoy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>