Roze Samosa bij COC Amsterdam

Helaas zijn de deuren van COC Amsterdam al een jaartje of wat gesloten voor reguliere activiteiten, maar gelukkig zit de tent niet helemaal potdicht en kunnen in ieder geval een aantal ‘deelgroepen’ er terecht, die anders tussen de wal en het schip zouden vallen; Eén ervan is Roze Samosa, de werkgroep voor homo’s, lesbo,s bis en transgenders die hun roots in India en omringende landen in Zuid Azië hebben. Zondag 12 juli 2009 treffen ze elkaar in bij COC Amsterdam.

Om 15.00 uur gaan de deuren open voor een gezellige meeting en voor de vertoning van de roemruchte art-house klassieker ‘My Beautiful Laundrette‘, een Britse film uit de jaren ’80 over een Pakistaanse migrant en zijn Engelse vriend. Na afloop wordt in een homovriendelijk café in de buurt nagepraat over de film en andere zaken en geborreld. Roze samosa’s zijn roze Indiase hapjes.

Lees ook:Salon Cine Gay Latino: Cuba y la Noche
Lees ook:Wanna bi fabtastic in Hilversum
Lees ook:Pink Samosa bij COC Amsterdam
Lees ook:Cover DVD Chez nous ‘ook ont-gayd’
Lees ook:Vaarwel Thermos nachtsauna

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>