Vaarwel Thermos nachtsauna

Eind deze maand sluit de roemruchte Themos Nacht Sauna haar deuren: dag –en nachtsauna gaan samen verder in het pand aan de Raamstraat. Zaterdag 27 tot en met maandag 29 september zijn er de ‘Three Last Nights’: sauna met speciale attracties. Op dinsdag 30 september gaat Thermos Day & Night open: van 11.00 tot 08.00 uur.

Zaterdag komen een stripper en live dj, zondag en maandag worden prijzen verloot (een haarknipbeurt, een massage, een gratis diner en gratis toegang). Maandagnacht zal de allerlaatste nacht zijn, dat de sauna aan de Kerkstraat open is.

Lees ook:Oranjebals op Koninginnenacht in Amsterdam
Lees ook:Thermos Nachtsauna gaat dicht
Lees ook:Thermos Dag en Nacht worden één sauna
Lees ook:Brand homosauna Tibet Eindhoven – vermoedelijk aangestoken
Lees ook:Roze feesten tijdens Koninginnenacht en Koninginnedag

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Vaarwel Thermos nachtsauna

  1. Pingback: Oude Thermos nachtsauna afgebrand | Gay

  2. Pingback: Veel schade aan voormalige Thermos nachtsauna | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>