Salon Cine Gay Latino: Cuba y la Noche


Op zondagavond 1 juli organiseert de queer-groep van Ojala, la Rebeldia Rosa, een filmavond over homoseksualiteit op Cuba. De avond begint met de Cubaanse film klassieker: Fresa y Chocolate, over de relatie tussen de jonge homofobe student David en de homoseksuele Cubaase kunstenaar Diego. Na de pauze de splinternieuwe docu over het dagelijks leven van 6 verschillende Cubaanse homo’ s in het huidige Cuba: Dos Patrias, Cuba y la Noche. Na de docu natuurlijk de nodige cultureel verantwoorde alcoholische drankjes (mojito’s) y musica Cubana. Komt allen: de opbrengst van de filmavond komt ten goede aan de strijd voor homorechten in Latijns-America!

Waar: Latijns-Amerika Centrum, Nieuwe Herengracht 29 in Amsterdam Wanneer: zondag 1 juli. Tijd: 19.00 – deuren open 19.30 – 21.15: Fresa y chocolate 21.15 – 21.45 Pausa 21.45 – 23.15 Dos Patria: Cuba y la Noche.  Schade: 1 film 3 euro, film en docu 5 euro. Taal: Beide films zijn Spaans gesproken, waarvan de film en de docu Engels zijn ondertiteld. Zie voor meer info: www.ojala.nl

Lees ook:Gay Latino film in Amsterdam
Lees ook:Seksuele diversiteit Latijns Amerika en de film XXY
Lees ook:Uitgekomen op dvd – Fresa y Chocolata
Lees ook:Debat over homoactivisme in Latijns Amerika
Lees ook:Nieuwe hiv-variant in Cuba ontdekt die tweemaal zo agressief is

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>