Ostertreffen Berlin, het grootste leerfeest van Europa

IMG_20160515_120958Leer en fetisjfans weten het al jaren: Berlijn is the place to be met Pasen. Ook dit jaar vindt weer het Ostertreffen Berlin plaats: van woensdag 8 tot en met dinsdag 14 april 2009 (editie 2010: klik hier). het is misschien wel het grootste jaarlijkse leer- en fetisjfestijn in Europa. Met Pasen is het in de Duitse hoofdstad ‘heel normaal’ om in leer, rubber of uniform openlijk over straat te lopen: in Berlijn is tolerantie geen loos woord. Van donderdag tot en met dinsdag vindt er voor elk wat wils plaats, met als hoogtepunten: het feest op Goede Vrijdag met voor de derde maal de verkiezing van Mister Fetisj Biker en de fetisjparty op zondag met de verkiezing van German Mister Leather 2009. De winnaar gaat samen met Mister Leather Bayern naar de internationale Mister Leather verkiezing in Chicago.

Veel evenementen vinden al jarenlang plaats, zoals de stadrally ‘Druber und Drunter’, een boottocht op vrijdag, de motortochten op zaterdag en zondag, de persbijeenkomst voor de Mister kandidaten, het feestelijke diner en tal van party’s. De Spreebären (harige beren en hun liefhebbers aan de Spree, de rivier die door Berlijn loopt) vieren met Pasen hun tienjarig bestaan met Bearversions 2009.

Lees ook:Ostertreffen Berlin – voor gay leatherboys
Lees ook:Leerfeesten met Pasen in Berlijn
Lees ook:Pasen in Berlijn: Easter Fetish Week Berlin
Lees ook:Leerfeesten met Pasen in Berlijn
Lees ook:Mr Leather Amsterdam 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>