Rotterdam moet aantrekkelijker worden voor homo’s

Rotterdam moet aantrekkelijker worden voor homo’s. Dat zegt Alexander van Klaveren van ‘Lef in Concepts‘: ‘anders dreigen we een soort Utrecht of Den Haag te worden.’ Het stadsbestuur ontving een brandbrief van ‘Lef in Concepts’, een bureau dat marketing -en communicatieconcepten uitwerkt, met name op het gebied van horeca en evenementen. In de brandbrief schrijft het bureau dat burgemeester Aboutaleb een homo-ambtenaar moet aanstellen om de homoscene van de havenstad te redden.

Die moet initiatieven aanzwengelen en contacten met homo-organisaties warm houden. Rotterdam kan volgens ook wel wat meer homokroegen gebruiken en een jaarlijks roze evenement, vindt het bureau. ‘Lef in Concepts’ is iets anders dan ‘Concept Lef!‘: dat is een tijdschrift voor en van vrouwen: dertigers, zoekend, op het keerpunt van hun leven.

Lees ook:Roze Stad Maassluis knokt voor Roze zaterdag 2014
Lees ook:Alkmaar krijgt een eigen Roze Week
Lees ook:Roze Zaterdag in Maasluis moet kunnen
Lees ook:EuroGames 2011 in Rotterdam
Lees ook:Oproep aan roze Turken en Marokkanen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>