Oproep van de jongens van Gay.nl voor jongens Mister Gay 2007.

De jongens van Gay.nl doen hierbij een oproep voor de tweede Mister Gay verkiezing 2007: Het is weer zo ver! Voor de tweede keer gaan we op zoek naar dé Mister Gay Netherlands, die heel homo-Nederland gaat vertegenwoordigen.

Zie jij er goed uit, ben je intelligent en niet op je mondje gevallen? Ben je trots op jezelf, denk je een goed voorbeeld te zijn voor andere homo’s en ben je tenminste 18 jaar oud? Dan kun je je vanaf nu (tot 8 maart) inschrijven voor Mister Gay Netherlands 2007! Haast je rep je naar www.mrgay.nl om je aan te melden!

Lees ook:Wie wordt Mr. Gay Netherlands 2011?
Lees ook:Gay.nl zoekt kandidaten Mister Gay Netherlands 2015
Lees ook:Wie wordt Mr. Gay Netherlands 2010?
Lees ook:Thom verdedigt Nederlandse eer in Mister Gay World-verkiezing
Lees ook:BN’ers staan achter Mister Gay Thom

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>