Thom verdedigt Nederlandse eer in Mister Gay World-verkiezing

Mister Gay Netherlands Thom Goderie (21) reist 3 april af naar Zuid-Afrika om de Nederlandse eer te verdedigen tijdens de Mister Gay World verkiezing. Daar is hij een van de 25 kandidaten die komt strijden om de mondiale titel. Afgelopen augustus werd Thom uitgeroepen tot Mister Gay Netherlands. Hij kreeg de voorkeur van juryleden Jamai Loman, Britt Dekker, diva Mayday en COC-voorzitter Vera Bergkamp. Ook stemde de meerderheid van de bezoekers van website Gay.nl op de 21-jarige Brabander (bron: persbericht).

 

De afgelopen twee jaar werd Mister Gay World gewonnen door de Zuid-Afrikaanse kandidaten. Het evenement vindt dit jaar plaats in Johannesburg. Nog nooit werd een Nederlander uitgeroepen tot Mister Gay World. Goderie is dan ook voorzichtig met hoge verwachtingen. ‘Of ik ga winnen durf ik niet te zeggen. Ik neem het op tegen 24 mooie mannen met allemaal hun eigen kwaliteiten. Ik hoop op een bijzondere ervaring. Mocht ik winnen, dan hoop ik dat we volgend jaar Mister Gay World in Nederland kunnen organiseren.’ Tijdens Mister Gay World zal Thom moeten uitblinken in charme, leiderschap, diplomatie en authenticiteit.

 

De eerste acht maanden als Mister Gay Netherlands zijn Thom goed bevallen: ‘Ik heb mooie kansen gekregen en ontzettend veel leuke mensen mogen ontmoeten.’ Zo werd hij reporter voor Gay.nl en presentator bij OUTTV. Mister Gay World vindt van 4 tot 8 april plaats in Johannesburg, Zuid-Afrika. Verslagen van Thom’s reisavontuur zijn te lezen op Gay.nl en in magazine Winq. Mister Gay Netherlands wordt georganiseerd door Gay.nl.

Lees ook:Nederland in de prijzen bij Mr Gay World
Lees ook:BN’ers staan achter Mister Gay Thom
Lees ook:Mister Gay World 2015 geeft titel terug
Lees ook:Mister Gay Netherlands verkiezing in Club AIR
Lees ook:Wordt Roosendaler Steven Mister Gay World 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>