Happinez Festival Utrecht

Europa’s grootste festival voor iedereen die op zoek is naar geluk komt naar Utrecht. De beste sprekers, yogi’s en meditatieleraren uit binnen- en buitenland verzamelen zich in het prachtige Fort Voordorp bij Utrecht. Happinez magazine organiseert op 15, 16 en 17 september voor de vierde keer Europa’s grootste festival voor gelukzoekers: Happinez festival. Het festival is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar betekenis, persoonlijke ontwikkeling, inspiratie en geluk (bron: persbericht).

-

De organisatie verwacht dit jaar een record aantal bezoekers. Marije de Jong, algemeen hoofdredacteur“Waarom het festival zo succesvol is? Ik denk omdat het precies beantwoordt aan de vraag die nu bij veel mensen speelt: wat wil ik met mijn leven? Die vraag kan je op vele manieren beantwoorden, en op het Happinez festival vind je volop inspiratie op een hele leuke manier”.

-

Grote levensthema’s
Meer dan veertig toonaangevende sprekers komen vertellen over grote levensthema’s. Over innerlijke rust, liefde, persoonlijke groei, over compassie, balans en omgaan met verdriet. Daarnaast is yoga volop vertegenwoordigd, kun je genieten van de mooiste muziek en het lekkerste eten.

-

De rechterhand van de Dalai Lama, Thupten Jinpa
Trendwatcher, James Wallman
Soulmate van Oprah Winfrey, Elizabeth Lesser
Sustainable fashion & lifestyle expert, Marieke Eyskoot
Geluksambassadeur, Leo Bormans
Journalist en psycholoog, Emily Esfahani Smit
Cultuurcriticus, Roman Krznaric
Auteur van bestseller ‘verslaafd aan liefde’, Jan Geurtz 
Positiviteits-expert Mark Verhees
Spiritueel leraar, davidji
Schrijfster, Lorna Byrne
Engelen therapeute, Brandon Bays

-

Europese film première
Op vrijdag en zaterdag kun je na afloop van het festival (om 19.00 uur) de première bijwonen van de film ‘Walk With Me’. Een uniek kijkje in het leven van de wereldberoemde leraar Thich Nhat Hanh. ‘Walk with me’ is een prachtige cinematografische reis in de wereld van mindfulness. Het complete programma vind je hier. Meer informatie vind je op de website van Happinez.

-

Lees ook:Publieksprijs International Rotterdams Film Festival voor ‘Moonlight’
Lees ook:Kunstenaar Selwyn Senatori geeft zichzelf bloot bij BODY WORLDS Amsterdam
Lees ook:Zaterdag 21 mei: Walk of Love door Utrecht
Lees ook:‘Boven is het stil’ wint roze filmprijs in Turijn
Lees ook:Roze films op IFFR

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>