Homosauna ‘t Pakhuisje in Groningen gaat zondag 12 juni dicht

Alweer verdwijnt er een decennialang bestaande homosauna. Sloot de Thermos in Amsterdam (zie foto) vorig voorjaar nogal plotseling, nu gaat ‘t Pakhuisje in Groningen dicht. De Groningers doen het iets minder abrupt. De hoofdstedelijke Thermos sloot zo onverwacht, dat menigeen met één of meer ‘zes-rittenkaarten-voor-de-prijs-van-vijf’ bleef zitten, waarmee de Thermos jarenlang klanten wist te strikken.

‘t Pakhuisje geeft abonnementhouders tot en met 12 juni de tijd hun kaart te gebruiken. Daarna is het definitief afgelopen en komt er na 36 jaar een einde aan ‘de heetste sauna van het noorden’ aan de Schuitemakersstraat 17.

Lees ook:Inboedel Thermos Sauna wordt geveild
Lees ook:Thermos Sauna Amsterdam dicht?
Lees ook:Doorstart voor Thermos Sauna?
Lees ook:Steamworks populairste homosauna
Lees ook:Oude Thermos nachtsauna afgebrand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>