Thermos Sauna Amsterdam dicht?

Sluit de Thermos Sauna in Amsterdam haar deuren? Een van de vaste werknemers zou MVS Gaystation hebben gemeld dat de boel op slot zit en de medewerkers tijdelijk op non-actief zijn gesteld. Op de voordeur zou een briefje ‘wegens omstandigheden (tijdelijk) gesloten’ hangen, maar op zowel de facebookpagina als de website van de beroemdste sauna van ons land staat niets vermeld.

Update vrijdagavond: AT5 meldt: ‘De Thermos is failliet’

In december, een jaar nadat de Thermos haar 50ste verjaardag vierde, kreeg de hoofdstad er een concurrent bij: Sauna Nieuwezijds. In 2010 brandde de toen al een tijd gesloten Thermos nachtsauna aan de Kerkstraat volledig af. Intussen was de sauna aan de Raamstraat dag- en nachtsauna die de laatste jaren een aantal bescheiden vernieuwingen onderging. Misschien te weinig om het aantrekkelijk voor het (grote) publiek te houden? Je moet er toch niet aan denken dat ‘onze good old sauna’, een waar homo-icoon in de hoofdstad, voorgoed verdwijnt? Komende dinsdag zou er meer naar buiten komen, meldt gay.nl.

Lees ook:Thermos Nachtsauna gaat dicht
Lees ook:Thermos Dag en Nacht worden één sauna
Lees ook:Oude Thermos nachtsauna afgebrand
Lees ook:Gay-sauna Thermos Amsterdam is failliet
Lees ook:Inboedel Thermos Sauna wordt geveild

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Thermos Sauna Amsterdam dicht?

 1. fred

  Ja, Thermos is per direct gesloten, volgens eigenaar Kuiper. 27 man op straat. Kon de concurrentie blijkbaar niet meer aan met Nieuwezijds.

    /   Reply  / 
 2. Jan

  Zag er toch al jaren niet meer uit. NZ is toch een stuk frisser en hipper

    /   Reply  / 
 3. struik

  Met de reactie van Jan ben ik het niet eens, de thermosauna is in verhouding tot die aan de NZ wel veel(ruimer) dus beter,en ja nu hij tijdelijk gesloten is moet men de nodigen verbeteren zo dat hij weer van deze tijd is en dus heel veel beter is dan die op aan de NZ ik ben er een paar keer geweest en vind het driemaal NIETS.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>