Wandelen voor roze 50-plussers

Iedere eerste zaterdag van de maand (soms de tweede zaterdag) organiseert de wandelgroep van 50+ van COC Midden-Nederland ergens in het land een wandeltocht. Zaterdag 2 april voert een tocht van ongeveer 14 kilometer door de bollenvelden bij Hillegom of Egmond.

De tochten zijn altijd 13 tot 15 kilometer lang. Iedereen is welkom om mee te lopen, maar een mail vooraf is aan te raden: mail naar [email protected] Je krijgt dan een telefoonnummer waar de organisatie op de dag van de wandeling te bereiken is.

Lees ook:Rainbow Walk in Veenendaal
Lees ook:Pink Diemen: herinnering wandeling op zondag 11 juni
Lees ook:Tips rondom Roze Woensdag in Nijmegen
Lees ook:Gespreksgroep voor holebi-jongeren bij COC Haaglanden
Lees ook:Gayslowdating organiseert Sportief wadloopweekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>