Twee Engelse topvoetballers ‘binnenkort uit de kast’

Twee spelers uit de Engelse voetbalcompetitie ‘staan op het punt om uit de kast te komen’. Dat hebben kennissen van de voetballers aan de Britse krant The Mirror verteld. De seksuele voorkeur van de mannen zou in kleine kring al bekend zijn en ook de Engelse voetbalbond zou ervan op de hoogte zijn.

 Het blad zou weten over wie het gaat, maarde namen nog geheim houden. Een van de twee zou een Engels international zijn. Volgens de bron vrezen de topsporters nier meer voor negatieve reacties: ‘Het stigma rond homoseksualiteit is compleet verdwenen en het publiek in stadions accepteert tegenwoordig meer.’

Lees ook:Tv-tip: ex-schaatser Rutger Elsinga over coming-out
Lees ook:Rugbyspeler komt uit de kast
Lees ook:LHBT film ‘Out to Win’ met Boris Dittrich & Johan Kenkhuis, zondag 31/01 @ De Balie, Amsterdam
Lees ook:Voetbalprof Hitzlsperger komt uit de kast
Lees ook:Voormalig BP topman: bedrijfsleven nog steeds homofoob

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>