Eurogames Stockholm 2015

Woensdag 5 tot en met zondag 9 augustus wordt de Zweedse hoofdstad overspoeld door roze sporters tijdens EuroGames Stockholm: een kwart miljoen bezoekers komen kijken hoe 5.000 deelnemers het tegen elkaar opnemen in circa 30 sporten: badminton, basketbal, bowling, bridge, dans, hockey, floorball, golf, handbal, hardlopen, petanque, roller derby, rugby, schieten, schoonspringen, softbal, squash, synchroonzwemmen, tafeltennis, tennis, trach & field, triathlon, ‘ultra-marathon’, voetbal, volleybal, waterpolo, wielrennen en zwemmen.

De openingsceremonie vindt plaats op woensdag vanaf 12.00 uur in Kunsträdgarden in het centrum van de stad en is gratis toegankelijk. In het stadhuis kunnen woensdagavond 700 internationale gasten aanschuiven tijdens een Dinner Reception. Zondag 2 augustus begint het culturele randprogramma. De closing ceremonie vindt zondag plaats vanaf 19.00 uur op Macusplatsen in Sickla, net als de opening een voor iedereen toegankelijk publieksevenement.

Lees ook:Haarlem Jazz and More – 16 t/m 20/8
Lees ook:Homo-sporttoernooi Paris International Tournament
Lees ook:Roze Ouderen in Limburg
Lees ook:Musical sing-a-long op Uitmarkt Amsterdam
Lees ook:Gay Games Keulen – de sporten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>