Haarlem Jazz and More – 16 t/m 20/8

Voor de jazzliefhebbers: woensdag 16 tot en met zondag 20  augustus is het jazz wat de klok slaat in de binnenstad van Haarlem, tijdens de zesde editie van Haarlem Jazz & More. De buitenpodia op de Grote Markt, het Klokhuisplein en de Oude Groenmarkt zijn gratis toegankelijk. Het festival begint woensdag 18.00 uur op de Grote Markt.

De Oude Groenmarkt en het Klokhuisplein doen vanaf donderdag mee aan het festival. Verder zijn er concerten op donderdag en vrijdag in de Pletterij en op zondag in de Sint Bavokerk: ‘Jazz in de kerk’. Haarlem Jazz Stad was 31 jaar lang het grootste gratis open air jazz festival van Europa, maar door een subsidiestop dreigde het in 2012 te moeten stoppen. Haarlemse horecazaken sloegen de handen ineen en organiseerden in 2012 de eerste editie van Haarlem Jazz & More. De toevoeging ‘& More’ werd een jaar of wat terug aan de titel toegevoegd om een breder publiek te trekken met niet alleen jazz, maar ook blues en andere muziekstijlen

Lees ook:Haarlem Roze Zaterdag 2012
Lees ook:Roze Kunstlijn Haarlem: vrijdag 4 t/m zondag 6 november
Lees ook:Roze Zaterdag in Haarlem 2012
Lees ook:Dit jaar geen Pink Christmas in Amsterdam
Lees ook:Dolly Bellefleur zingt Koningspaar toe in Haarlem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>