Musical sing-a-long op Uitmarkt Amsterdam

Vrijdag 28 tot en met zondag 30 augustus vindt de 38e editie plaats van de Uitmarkt in Amsterdam, de landelijke opening van het culturele seizoen. Het evenement vindt altijd plaats tijdens het laatste weekend van augustus, in het verleden ieder jaar op een andere plek in de stad, maar sinds zes jaar op het Museumplein. Een van de vaste onderdelen sinds tien jaar is de Musical-sing-a-long, zondagavond op het hoofdpodium in de buurt van het Concertgebouw. Niet echt een ‘roze item’, maar geliefd bij veel roze medemensen. De AVROTROS zendt het live uit op NPO 1, vanaf 21.20 uur.

De Uitmarkt is met bijna een half miljoen bezoekers het grootste culturele evenement van Nederland en biedt honderden gratis voorstellingen op tientallen podia, presentaties van culturele instelingen, een uitgebreide informatiemarkt, een boekenmarkt en Uitmarkt Junior. Andere steden hebben eigen versies, zoals het UITfestival op zondag in Leeuwarden.

Lees ook:Musical-Sing-a-long op Uitmarkt Amsteram
Lees ook:Tv-tip: Musical Sing-a-long vanaf Uitmarkt
Lees ook:Uitmarkt 2009 in Amsterdam
Lees ook:Uitmarkt 2008 in Amsterdam
Lees ook:Eerste Diversity Day op Uitmarkt Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>