Nieuwe activiteit van Gayslowdating

Gayslowdating organiseert een nieuwe activiteit: met andere single homo mannen zeilen in het Groene Hart, tijdens het pinksterweekend  van 7 tot en met 9 juni 2014.  Dan verkennen maximaal 12 single homomannen al zeilend het Groene Hart van Nederland. Het relaxte weekend vindt plaats op de stoere Tjalk De Vrouwe Fortuna. Op zaterdagochtend 7 juni vertrekt de boot vanaf Oude Wetering bij Leiden en er worden tijdens het weekend verschillende meren bezeild in deze omgeving. Overnacht wordt in de binnenstad van Leiden en in landelijke gebied.

Het weekend wordt verzorgt door de eigenaren van de Tjalk, een vriendenstel, die tevens gaan zorgen voor culinaire verwennerij. Aanmelding kan via [email protected] Gayslowdating is een vrijwilligersorganisatie die het mogelijk maakt voor single homo mannen uit heel Nederland om op een ontspannen manier met elkaar in contact te komen. De activiteiten worden door en voor de doelgroep zelf verzorgd. De term slow staat hierbij voor bewust, low budget, eerlijk en onthaasting.

Lees ook:Gayslowdating – voor de single homo
Lees ook:Gayslowdating, nieuwe manier van ontmoeten
Lees ook:Gayslowdating – voor de single homoman
Lees ook:Activiteiten Gayslowdating in september
Lees ook:Gayslowdating organiseert Sportief wadloopweekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>