Gayslowdating – voor de single homoman

Gayslowdating is een uniek concept voor single homomannen in Nederland. Via culturele, sportieve en creatieve bezinningsactiviteiten wil Gayslowdating het contact tussen single homomannen bevorderen. De sfeer wordt omschreven als ‘ongedwongen, spontaan en vertrouwd’. Er is ruimte voor eigen initiatief: deelnemers kunnen zelf ook activiteiten aandragen en organiseren (2013: klik hier).

Gayslowdating is een niet commercieel initiatief; inmiddels zijn er in Nederland en België al bijna 1000 leden. Activiteiten die de komende maanden op de agenda staan:

Zondag 8 mei: wandeling nationaal landschap Middag-Humsterland in Groningen met een bezoek aan het kloostermuseum in Aduard. Eventueel te combineren met een overnachting in de omgeving.

Pinksteren (11-13 juni): net als vorig jaar een zeilweekend in het Groene Hart. Zaterdagochtend vertrekt de zeilboot vanaf Oude Wetering bij Leiden, om tijdens het pinksterweekend een tocht te maken over onder andere de Kagerplassen en het Braassemermeer.

Weekend 8-10 juli: wadlooptocht naar Ameland.

Week 32 (augustus): creatieve bezinningsweek.

Zondag 4 september: bezoek aan Den Bosch.

Weekend 9-11 september: zeilweekend Witte Wiefke, vanuit Kampen over het IJsselmeer.

Zondag 6 november: wandeltocht; locatie nog niet bekend.

 

Lees ook:Gayslowdating 2012
Lees ook:Activiteiten Gayslowdating in september
Lees ook:Nieuwe activiteit van Gayslowdating
Lees ook:Gayslowdating – voor de single homo
Lees ook:IJsselmeerweekend voor gay singles

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>