Gayslowdating – voor de single homo

Gayslowdating is een uniek concept voor single homomannen in Nederland. Slow staat voor: bewust, low budget, eerlijk en onthaasting. Inmiddels zijn honderden mannen lid van dit initiatief en is er veel belangstelling voor de activiteiten. Zo zeilt een groep singles tijdens het pinksterweekend door het Groene Hart en vindt er van vrijdag 4 tot en met zaterdag 6 juni een 11-steden Fries fietsweekend plaats (bron: persbericht).

 

Zaterdagochtend 22 mei vertrekt de zeilboot vanaf Oude Wetering bij Leiden, om tijdens het pinksterweekend een tocht te maken over onder andere de Kagerplassen en het Braassemermeer. Het schip is eigendom van een vriendenstel, dat gaat zorgen voor een oer-Hollands weekend in de buitenlucht. Niet minder Hollands, mar dan in het Friese, is de sportieve uitdaging om in drie dagen tijd een tocht van 210 kilometer langs de Friese steden te fietsen. Overnachtingen staan gepland in Stavoren op de eerste en in een boerderij in de buurt van Bartlehiem op de tweede nacht. Verdere info: [email protected] of bel 058-2990041.

Lees ook:Gayslowdating 2012
Lees ook:Gayslowdating – voor de single homoman
Lees ook:Nieuwe activiteit van Gayslowdating
Lees ook:Gayslowdating organiseert Sportief wadloopweekend
Lees ook:Activiteiten Gayslowdating in september

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Gayslowdating – voor de single homo

 1. Henny Gay Dating

  Zeer leuk initiatief! Zijn er al resultaten?

    /   Reply  / 
  1. erik feenstra

   Welllicht kan je je vraag beter rechtstreeks aan de organisatie stellen [email protected].

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>