Overstromingen UK straf voor legaliseren homohuwelijk

350px-United_Kingdom_location_map.svg[1]De UK heeft de laatste weken zwaar te lijden onder overstromingen, vanwege extreme regenval. Komt dat door de opwarming van de aarde? De stijging van de zeespiegel? Nee, het is een straf omdat het huwelijk is opengesteld voor koppels van hetzelfde geslacht. Dat roept David Silvester, die voor de UKIP uitkomt voor Henley on Thames. Hij zou Cameron hebben gewaarschuwd voor overstromingen als het homohuwelijk erdoor kwam, maar de premier zou zijn advies in de wind hebben geslagen.

In een lokale krant, de Henry Standard, schrijft Silvester dat christelijke landen natuurrampen, ziekten en oorlogen kunnen verwachten wanneer geloof en Bijbel worden losgelaten. Hij schrijft dat hij de premier in een brief in april 2012 voor rampspoed en ellende heeft gewaarschuwd. Silvester is officieel gekozen voor de politieke partij UKIP (UK Independance Party).

Lees ook:It’s Raining Men protestsong tegen homofobe Britse politicus
Lees ook:It’s Raining Men als protestsong terug in de Britse Top-40
Lees ook:Aswolk is straf van God
Lees ook:CU blijft om homo’s heen draaien
Lees ook:Thatcher beweerde dat aids-voorlichtingscampagne ‘het moreel zou schaden’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>