Alweer zware mishandeling op homo-ontmoetingsplek Vondelpark

In het Amsterdamse Vondelpark is voor de twee keer in korte tijd een man zwaar mishandeld op de homo-ontmoetingsplaats. Afgelopen zondag liep een man rond 22.00 uur te cruisen in het Rosarium. Hij maakte contact met twee mannen. Een van hen wilde geld in ruil voor seks. Toen het slachtoffer duidelijk maakte dat hij dat niet wilde, werd hij geschopt en geslagen. Een getuige snelde toe en wist hem te bevrijden.

De belagers vluchtten weg richting Amstelveenseweg. De politie is op zoek naar getuigen en heef teen uitgebreid signalement geplaatst. Het is de tweede keer in korte tijd dat er sprake is van potenrammerij in het Rosarium. Op 15 september werd een man meerdere malen gestoken in zijn handen, gezicht en rug, waarschijnlijk vanwege zij geaardheid. De politie denkt niet dat beide zaken met elkaar te maken hebben.

Lees ook:Niet pluis op homo-ontmoetingsplaats Vondelpark
Lees ook:Potenrammers Sittard opgepakt
Lees ook:Gruwelijke moord mogelijk vanwege homohaat
Lees ook:Arnhem: twee homo’s mishandeld met betonschaar
Lees ook:Politie zoekt getuigen na mishandeling homo in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>