COC Nieuwjaarsreceptie nieuwe stijl: True Colors

IMG_20160511_183532Zondag 27 januari 2013 organiseert COC Nederland haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in een nieuw jasje: True Colors (editie 2014: klik hier). Het wordt een benefietgebeuren in Paradiso: een crowd funding event om geld te vergaren voor het Bob Angelo Fonds, dat op deze dag het levenslicht ziet. Ieder jaar wordt de Bob Angelo Penning uitgereikt aan een persoon of instantie die veel heeft betekend voor de roze medemens.

Bob Angelo was de schuilnaam van Niek Engelschman, oprichter van het COC, in een tijd dat homoseksualiteit in ons land nog verboden was. Doel van dit nieuwe fonds is initiatieven te ondersteunen die bijdragen aan de LHBT-emancipatie. Groot of klein: van wandelclub tot party, van sportvereniging tot bedrijfsnetwerk. De toegang is gratis, maar geldschietende organisaties hebben voorrang en alle entreetickets zijn inmiddels vergeven.

Lees ook:COC – True Colors, 22 januari in Paradiso Amsterdam
Lees ook:COC: True Colors 2016 op zondag 24 januari in Paradiso Amsterdam
Lees ook:COC – True Colors op zondag 24 januari: er zijn nog tickets
Lees ook:Plasterk op COC Nieuwjaarsreceptie
Lees ook:Bob Angelo Penning voor André van Duin en Miriam van der Have

1 Reacties // Reageer

One thought on “COC Nieuwjaarsreceptie nieuwe stijl: True Colors

  1. Peter

    Het was een mooi en professioneel opgezet feest, inderdaad alleen een beetje jammer dat hiet niet vrijelijk toegankelijk was, zoals eerdere jaren. Maar wellicht is dat volgend jaar wel weer gewoon zo, nu wilde men kennelijk ook even alle homo-organisaties een beetje (letterlijk) in de spotlight zetten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>