COC – True Colors, 22 januari in Paradiso Amsterdam

Zondag 22 januari organiseert COC Nederland haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie, dat vier jaar geleden in een nieuw jasje werd gestoken: True Colors. Het is een benefietgebeuren in Paradiso: een crowd funding event om geld te vergaren voor het Bob Angelo Fonds, dat in 2013 werd opgericht.

Ieder jaar wordt de Bob Angelo Penning uitgereikt aan een persoon of instantie die veel heeft betekend voor de roze medemens. Bob Angelo was de schuilnaam van Niek Engelschman, oprichter van het COC, in een tijd dat homoseksualiteit in ons land nog verboden was. Doel van het fonds is initiatieven te ondersteunen die bijdragen aan de LHBT-emancipatie. Groot of klein: van wandelclub tot party, van sportvereniging tot bedrijfsnetwerk. Al dan niet geldschietende (roze) organisaties en verenigingen hebben voorrang. Tickets: zie website.

Lees ook:COC: True Colors 2016 op zondag 24 januari in Paradiso Amsterdam
Lees ook:COC Nieuwjaarsreceptie nieuwe stijl: True Colors
Lees ook:COC – True Colors op zondag 24 januari: er zijn nog tickets
Lees ook:Bob Angelo Penning voor André van Duin en Miriam van der Have
Lees ook:COC-prijs voor Leo Schenk en Amsterdam Gay Pride

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>