Tilburgse homo-mishandelaar meldt zich bij politie

Een man uit Tilburg die wordt verdacht van geweld tegen homo’s heeft zich bij de politie gemeld. De 23-jarige man zou tijdens carnaval in Tilburg met een vriend drie mannen hebben mishandeld omdat die homoseksueel zijn. Op zondagochtend 19 februari liepen vier mannen naar een parkeergarage in Tilburg. Een aantal andere mannen riepen vanuit een passerende auto homo-gerelateerde scheldwoorden.

Daarop ontstond een woordenwisseling, stapten ze uit de auto en mishandelden de mannen. Een van de slachtoffers was Mathijs Beugelink, een 27-jarige professionele danser uit Amsterdam. Hij werd van een trap geduwd; in het ziekenhuis bleek hij een gescheurde ruggenwervel te hebben. De man is meerdere keren geopereerd en moet nog steeds revalideren. Na de mishandeling richtte hij een stichting op tegen homogeweld. De politie heeft met behulp van opsporingsprogramma’s op tv geprobeerd de daders te vinden. De verdacht van 23 meldde zich afgelopen woensdag bij de politie omdat hij werd gezocht. De politie weet ook wie de andere verdachte is: een 19-jarige man en zoekt nog naar hem.

Lees ook:Hoofdverdachte mishandeling homo Tilburg gearresteerd
Lees ook:Los Angeles: ‘Tweede aanslag op LGBT’s verijdeld’
Lees ook:Verdachte aangehouden voor moord in Oosterpark Amsterdam
Lees ook:Man vastgebonden aan boom op cruisingplek
Lees ook:Potenrammers Sittard opgepakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>