Man vastgebonden aan boom op cruisingplek

@Erik Feenstra

Een 47-jarige man uit Apeldoorn is woensdagnacht overvallen en vastgebonden aan een boom bij een parkeerplaats in het Gelderse Uddel, in de buurt van het Kootwijkerzand. Hij werd donderdag door een passant gevonden en moest met hoofdletsel naar het ziekenhuis. Het slachtoffer werd naar eigen zeggen op een homo-ontmoetingsplaats in Amersfoort door drie mannen belaagd.

Ze namen hem in zijn eigen auto mee naar de cruisingplek in Uddel, bonden hem aan een boom vast en gingen er met zijn auto vandoor. Van de daders en de auto ontbreekt tot nu toe ieder spoor/ De politie stelt een onderzoek in naar de mogelijke ontvoering, beroving en mishandeling van het slachtoffer.

Lees ook:Drenthe: man mishandeld ‘omdat hij homo is’
Lees ook:Verdachte aangehouden voor moord in Oosterpark Amsterdam
Lees ook:Marokko: politie redt gegijzelde homo
Lees ook:Celstraf voor mishandeling met dodelijke afloop op homoplek bij Hilversum
Lees ook:Amsterdam: neergestoken man Oosterpark overleden

1 Reacties // Reageer

One thought on “Man vastgebonden aan boom op cruisingplek

  1. Sara

    Dat COC-kenniscentrum helpt …!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>