Man zwaar mishandeld op homo-cruiseplek Oeverlanden

Donderdagochtend rond zes uur is een 63-jarige man zwaar mishandeld bij de Oeverlanden in Amsterdam. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht met gebroken oogkassen en een gebroken kaak. Dat meldt stadszender AT5. De politie heeft bevestigd dat het gaat om homo-gerelateerd geweld en gaat uit van één dader. Tot nu toe is niemand aangehouden. Het slachtoffer heeft donderdagmiddag aangifte gedaan.

De politie zette donderdagochtend een gedeelte van de Oeverlanden langs de Oude Haagweg af voor onderzoek; het gebied is inmiddels weer vrijgegeven. Rond de oeverlanden zijn vaker homo;s mishandeld, meldt AT5. Mensen met informatie kunnen met de politie bellen via 0900-8844 of via 0800-7000 (Meldt Misdaad Anoniem).

Lees ook:Homo ernstig mishandeld in Vondelpark
Lees ook:Man voor homowinkel mishandeld
Lees ook:Travestiet overleden na ruzie tijdens date Groningen
Lees ook:Politie Twente zoekt getuigen van misdrijf
Lees ook:Verdachte aangehouden voor moord in Oosterpark Amsterdam

1 Reacties // Reageer

One thought on “Man zwaar mishandeld op homo-cruiseplek Oeverlanden

  1. Albert Bolink Hengelo Overijssel

    Ik ben Bi en kom zelf ook wel eens op dergelijkje plekken. En ik vraag me af: Waarom men ons lastig valt? De gemiddelde homo / bisexueel zorgt wel dat ie niet zichtbaar zijn handelingen staat te doen. Nee zodra er maar iemand uit zijn auto stapt al is deze 100% hetero word hij nog lastig gevallen. En dan hebben die rammers aan mij een verkeerde, want ik ken karate en laat mij niet onnodig lastig vallen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>