Republikeinse favoriet Michelle Bachmann is behoorlijk homofoob

Michelle Bachmann gaat op dit moment aan de leiding in polls wie de Republikeinse kandidaat moet worden voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen volgend jaar. Ze loopt niet bepaald weg met de roze medemens en noemt homoseksualiteit  ‘seksueel disfunctioneren’ en ‘persoonlijke slavernij’ dat te genezen is. Ze stemde ook altijd tegen homowetten. Haar man Marcus is een christelijk therapeut en komt ook nogal eens als homohater in het nieuws.

 

Onlangs kwam geluidsmateriaal naar buiten waarin hij homo’s ‘barbaren’ noemt, ‘die onderwezen en gedisciplineerd moeten worden’. Media noemen hem sindsdien een ‘closet-case’, omdat zijn stem nogal gay zou klinken. Zijn kliniek zou sinds 2005 therapieën aanbieden die homo’s van hun aandoening kunnen genezen. De’ gay-cure’, waarin bidden als oplossing wordt aangedragen, strijkt zelfs subsidie van de staat op.

Lees ook:Trump-adviseur: ‘homo’s, moslimterroristen en Black Lives Matter’ werken samen aan vernietigen VS
Lees ook:Ophef over ‘genezen’ homojongen
Lees ook:Homohaters zijn mogelijk zelf homo’s die in de kast zitten
Lees ook:‘Niet naar Adele luisteren als je hetero wilt blijven’
Lees ook:Cynthia Nixon krijgt homoprijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>