Trump-adviseur: ‘homo’s, moslimterroristen en Black Lives Matter’ werken samen aan vernietigen VS

‘Homo’s werken samen met moslimterroristen en de Black Live Matter beweging aan de vernietiging van de VS.’ Dat roept Michele Bachmann, voormalig Trump-adviseur en Republikein in het Congres. Ze zat van 2007 tot 2015 in het Huis van Afgevaardigden en was een van de grootste anti-LGBT leden in het Congres.  Ooit riep ze dat God het land zou vernietigen ‘vanwege de sin-sick cultuur van het homohuwelijk’. Zo zou orkaan Irene in 2011 een waarschuwing van God zijn geweest, aldus Bachmann.

Zie ook: Serie TRUMPGEROFFEL

Tijdens de verkiezingscampagne werkte ze voor Trump in zijn Evangelical Advisory Board, een tijd waarin ze steeds extremer werd in haar opvattingen en uitlatingen. Deze week reageerde ze in een reactie op de miljoenen deelnemers aan de Women’s March protesten in het hele land dat homo’s, moslimterroristen en zwarte activisten samenzweren tegen de nieuwe president. ‘Het antwoord is simpel’, zei ze in een interview met WorldNertDaily, ‘ze willen de macht over Amerikaanse vrijheden. Los van elkaar lukt ze dat niet, maar wel als ze samenwerken.’

Lees ook:Woensdag 11 oktober: Coming Out Dag 2017
Lees ook:Eerste Europese homotop IDAHO krijgt koninklijk tintje
Lees ook:Koningin Máxima komt naar homo-top
Lees ook:COC wil duidelijkheid over homofobe adviseur Wilders
Lees ook:Republikeinse favoriet Michelle Bachmann is behoorlijk homofoob

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>