Homohoreca Amsterdam krijgt sekslessen

Barkeepers van Amsterdamse homosekslocaties krijgen sekstrainingen, om de kennis over veilige en gezonde seks bij te spijkeren. Het personeel van de Thermos Sauna is als eerste aan de beurt. Woensdag 18 november krijgen zij als eerste sekstrainingen. Het roze consultatiebureau  Schorer heeft de afgelopen twee jaar overeenkomsten gesloten met eigenaren van homosauna’s, homobars met een darkroom en organisatoren van seksfeesten, in het kader van ‘Veiliger Sekslocaties’.

Veilig seksgedrag moet makkelijker worden gemaakt door informatie en voorlichting te geven over gezonde homoseks en gratis condooms en glijmiddel voor de bezoekers beschikbaar te stellen. Daarnaast stimuleert Schorer eigenaren aan om goede hygiëne op hun locaties voor mekaar te krijgen. Na de Thermos sauna komt personeel van andere bars aan de beurt. Door ze te trainen op het gebied van veilige seks, soa’s en kennis over te dragen, kunnen zij een actieve bijdrage leveren aan veiliger seks. Onlangs stond het onderwerp op de agenda van de gemeente Amsterdamse. Verantwoordelijk wethouder Vos beloofde toen dat de gemeente een actievere rol gaat spelen. Zij wil met eigenaren van sekslocaties broeden op een totaalpakket aan maatregelen die veilige seks op alle commerciële sekslocaties moet bevorderen.

Lees ook:Gratis condooms in homohoreca
Lees ook:Gratis condoom bevordert veilige seks
Lees ook:Thermos Sauna Amsterdam dicht?
Lees ook:Doorstart voor Thermos Sauna?
Lees ook:Gay Krant organiseert Sauna verkiezing 2009

1 Reacties // Reageer

One thought on “Homohoreca Amsterdam krijgt sekslessen

  1. Dhr. D.W. Kievit

    Mooi, ik wilde altijd al weten hoe ik moet fisten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>