Onnodige commotie over homo’s in de vrije natuur

@Erik Feenstra

@Erik Feenstra

Opnieuw struikelen verschillende media over elkaar heen met berichten van homo’s die het één en ander met elkaar schijnen te doen in de vrije natuur. Dit keer is Spaarnwoude ‘aan de beurt’, een natuurgebied langs het Noordzeekanaal tussen Amsterdam en Haarlem. Het bos is al jaren een cruising plek voor homo’s, tot ergernis van het recreatieschap. Die stuurt er nu boswachters op uit om heren op heterdaad te betrappen en ze op de bon te slingeren. Ook naaktlopen buiten de daartoe geëigende gebieden (een naaktweitje en een stuk strand) is verboden.

 

Homo’s zouden hebben beweerd dat er ‘expres brandnetels zijn geplant’ op plekken die zij frequenteerden. Ik dacht dat dat onkruid vanzelf iedere richting opwoekert die het belieft. Bovendien zet ik mijn vraagtekens bij zegmaar ‘moedwillig potloodventen’. In het Amsterdamse Bos bevindt zich in de buurt van Amstelveen al tientallen jaren een naaktweitje. Daar komt de boswachterij ook dagelijks kijken of bloteriken hooguit even de bosjes ingaan om een plas te plegen. Op dat weitje is helemaal niets aan de hand: niemand klaagt, homo’s en hetero’s liggen er vredig in hun blootje van de zon te genieten. Wie méér dan naaktrecreatie wil beleven, moet daar niet wezen. Die moet naar de sauna, of een darkroom, of gewoon wachten tot het donker is, zoals in menig stadspark ook al eeuwen gebeurt. Kortom: ik begrijp de commotie niet.

Lees ook:Homo’s kijken amper naar voetbal
Lees ook:Buitenseks: homo’s, ruim je troep op!
Lees ook:Spaanse politie arresteert man die op social media dreigde homo’s te vermoorden
Lees ook:Arrestaties bij homodemonstraties Sint-Petersburg
Lees ook:Ierse bisschoppen weg om pedofiele schandalen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>