Spaanse politie arresteert man die op social media dreigde homo’s te vermoorden

In Mataró, een stadje in de buurt van Barcelona, heeft de Spaanse politie een 36-jarige man opgepakt die op social media had gedreigd homo’s te willen vermoorden. Zo plaatste hij op Facebook foto’s van zichzelf met een pistool in de hand en schreef hij een aanslag te willen plegen zoals onlangs in Orlando, waar in homoclub Pulse 49 doden en 53 gewonden vielen.

Hij zou hebben willen toeslaan op een groot homo-evenement in Barcelona. Op Youtube plaatste hij tientallen filmpje van zichzelf, iedere keer met antihomo uitspraken. Zaterdag werd de politie getipt door een Spaanse roze organisatie.

Lees ook:Schietpartij in homoclub Orlando (Florida)
Lees ook:Twee ziekenhuizen Orlando sturen slachtoffers bloedbad Pulse geen rekening
Lees ook:Homo kiss-in Barcelona als protest tegen pausbezoek
Lees ook:‘Rond de twintig doden’ bij schietpartij homoclub Orlando
Lees ook:Slachtpartij Orlando werpt schaduw over LA Pride

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>