Camp Pink homo volleybal strandtoernooi

Donderdag 25 tot en met zondag 28 juni 2009 vindt in Hoek van Holland Camp Pink 2009 plaats, het 12e internationale homo volleybal strandtoernooi. Op vrijdag en zaterdag zijn de volleybalwedstrijden, maar tijdens de vier dagen gebeurt er meer dan alleen maar sporten: samen eten, film kijken en feesten. Donderdag verwelkomt organisator Roze Blok de gasten vanaf 19.00 uur  op camping Hoek van Holland. Vrijdag en zaterdag zijn de dagen met de strandwedstrijden.

Vrijdagavond draait een buitenfilm (bij slecht weer in het restaurant op de camping). Zaterdagavond is er een grote barbecue op het strand, de prijsuitreiking in de strandtent ‘Element beach’ en aansluitend een strandfeest in de openlucht, met als thema: Circus. Het toernooi wordt zondag aan het eind van de ochtend afgesloten met een brunch.

Lees ook:Gay Golf Toernooi
Lees ook:Haarlem krijgt Roze Camping
Lees ook:Sport tijdens Amsterdam Gay Pride
Lees ook:Roze week bij COC Alkmaar
Lees ook:Homobar Popcorn Tilburg gaat weer open

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>