Terugroepactie Zeeman boxershorts

Als ludieke tegenactie op de gele-boxershort-actie van Zeeman doet BumsBest een oproep aan alle dragers van deze broekjes: lever deze in! BumsBest startte begin 2010 met de online verkoop van herenondergoed, met name het (naar eigen zeggen) ‘hogere segment’. Na een jaar zwoegen om hun onderneming van de grond te krijgen, werden ze  kort na de lancering van hun webwinkel meteen al geconfronteerd met de ‘gratis’ Zeemanshort (bron: persbericht).

Bouwens en Van Halder van BumsBest maken er maar het beste van. ‘Het is natuurlijk een geweldige stunt die Zeeman heeft uitgehaald. Welke kerel had een jaar geleden kunnen bedenken dat hij trots zou zijn op zijn boxershort die van de Zeeman af komt! De short is natuurlijk niet helemaal gratis: Zeeman brengt €3,90 administratie- en verzendkosten in rekening! En kwaliteit? Wat mag je voor dat bedrag verwachten?’ aldus Van Halder. Als tegenactie bedachten de heren een terugroepactie voor de gele boxershort van Zeeman. BumsBest geeft een waardecheque van 5 euro voor iedere Zeemanboxer die naar hen wordt gestuurd, in de winkel te besteden. ‘Zo kun je voor een mooi prijsje voelen hoe echt ondergoed zit. Misschien kunnen we ze zo een halt toeroepen!’ lachen de heren. En waar die gele boxers dan blijven? ‘Ik denk dat er wel een goed doel voor deze boxers te vinden is. Maar mocht je een idee hebben, laat het ons dan vooral weten’, aldus Bouwens.

Lees ook:Korting voor lezers gay.blog bij Bumsbest ondergoed
Lees ook:BumsBest helpt met boxer-sintgedicht
Lees ook:Nieuwe collectie mannenondergoed gelanceerd
Lees ook:BumsBest wordt authorised dealer Aussiebum ondergoed
Lees ook:Village People boos op tv-kok Jamie Olivier

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Terugroepactie Zeeman boxershorts

  1. bert

    Het gaat toch niet om de prijs, maar om het comfort, pasvorm en exclusiviteit van undies.
    Ik koop sinds kort bij http://www.stoerondergoed.nl en het merk Narciso Underwear is fantastisch!

      /   Reply  / 
  2. Prettyman.nl

    Voor echt uitdagend en kwalitatief mannen ondergoed moet je eens bij prettyman.nl kijken, leuke en ruim assortiment.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>