BumsBest wordt authorised dealer Aussiebum ondergoed

AussieBum ondergoed is nu ook online vanuit Nederland te bestellen. Het leek haast onmogelijk, maar eindelijk lukte het BumsBest.nl dan toch: ze gaan AussieBum verkopen. Ongeveer anderhalf jaar geleden benaderde BumsBest het hippe AussieBum met de vraag of zij het Australische merk niet online via hun winkel mochten verkopen. Het antwoord was ‘nee’: AussieBum verkoopt alleen vanuit hun eigen online winkel in Australië. Een aantal maanden geleden plaatste BumsBest.nl een poll op hun site, waarin ze bezoekers vroegen naar welk merk ondergoed hun voorkeur ging. Tussen de tientallen merken was er maar één merk waarmee BumsBest.nl hun bezoekers blij mee kon maken: AussieBum.

 

Dus daar lag een mooie uitdaging voor de online ondergoedwinkel. Intussen was er regelmatig contact tussen beide ondergoedfirma’s, maar tot een overeenkomst kwam het pas, toen BumsBest de resultaten van de poll aan AussieBum kon laten zien. Er is kennelijk behoefte om dit merk gewoon vanuit Nederland te kunnen bestellen. De douanekosten kunnen bij het kopen van eens stukje textiel in Australië flink oplopen en het kan enkele weken kan duren voor het bestelde ondergoed arriveert. BumsBest is trots op de status ‘authorized dealer’ en wil alle poll stemmers hartelijk bedanken: ‘onder deze stemmen was het nooit gelukt!’

Lees ook:Korting voor lezers gay.blog bij Bumsbest ondergoed
Lees ook:Terugroepactie Zeeman boxershorts
Lees ook:BumsBest helpt met boxer-sintgedicht
Lees ook:Hot underwear van Ginch Gonch Canada
Lees ook:Veilige zelftesten via soapoli-online

1 Reacties // Reageer

One thought on “BumsBest wordt authorised dealer Aussiebum ondergoed

  1. Ron Schellekens

    Ik koop ze wel via de orginele site, da’s toch een stuk voordeliger.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>