Zondvloed vernielt huis van man die beweert dat God homo’s straft met overstromingen

IMG_20160602_125319Tony Perkins is voorzitter van de religieuze Amerikaanse antihomo-beweging Family Research Council. In het verleden beweerde hij dat recente orkanen een straf van God waren voor legalisering van het ‘homohuwelijk’. Nu blijkt zijn eigen huis te zijn vernield door een naar eigen zeggen ‘zondvloed van Bijbelse proporties’.

De afgelopen dagen werd de Amerikaanse staat Louisiana geteisterd door hevige regenval en zware overstromingen. Zo’n 40.000 mensen moesten worden geëvacueerd en elf mensen kwamen om het leven. Op de Family Research Council Radio vertelde hij dat hij nog net op tijd met zijn vrouw en kinderen met een kano kon wegvluchten. Perkins stipte aan dat deze overstroming ‘er niet was vanwege de homo’s’. Misschien legt hij nu zijn eigen gedachtenspinsels over natuurrampen in relatie tot LHBT-zaken onder de loep?

Lees ook:Family Guy provoceert met homo-orgie
Lees ook:UN Security Council vergadert voor het eerst over LGBT-rechten
Lees ook:Overgrootvader (95) komt uit de kast
Lees ook:Bedenker Family Guy: ‘Stewie is homo’
Lees ook:Stewie uit tv-cartoon Family Guy is homo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>