Overgrootvader (95) komt uit de kast

Een overgrootvader in Los Angeles is op 95-jarige leeftijd uit de kast gekomen. Roman Blank overleefde de Holocaust, was 67 jaar met een vrouw getrouwd, heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen en één achterkleinkind. Al die tijd voelde hij van binnen dat hij niet eerlijk tegen zichzelf was. Uiteindelijk deelde hij zijn geheim vorig jaar met zijn familie.

‘Ik heb ze eerlijk verteld dat ik mijn hele leven homo was’, vertelde hij in een interview met vlogger Davey Wavey. ‘Ik vertelde ze mijn hele levenstragedie en zij begrepen wat er met me wat gebeurd.’ Davey vertelde The Mirror: ‘Roman’s verhaal is complex (…) het is een verhaal over gemiste kansen.’

Lees ook:Rugbyspeler komt uit de kast
Lees ook:Twee Engelse topvoetballers ‘binnenkort uit de kast’
Lees ook:Olympisch zwemkampioen Australië uit de kast
Lees ook:Tv-tip: Arie Boomsma met Uit de kast
Lees ook:Olympische schoonspringer Tom Daley komt uit de kast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>