Homoseksualiteit is hetzelfde als moord

Het kan verkeren, daar aan de andere kant van de oceaan. Konden we ons gisteren nog verheugen op de Oscars voor beste acteur en beste screenplay van de film ‘Milk‘, vandaag is het weer eens de beurt aan de homohaters om voor opschudding te zorgen, daar in het Amerikaanse. De republikeinse senator van Colorado, Scott Renfroe, vergeleek homo’s en lesbo’s met moordenaars en ‘overspeligen’. Hij sprak tijdens een debat over nieuwe wetgeving ten behoeve van partners van homoseksuele ambtenaren van de staat Colorado.

‘We hebben moord. We hebben allerlei soorten zonden. We hebben overspel. En we maken geen wetten om dat te legaliseren.’ In zijn ogen wordt God door de homo’s beledigd. Overigens acht hij de vrouw ‘geschapen om de man te dienen’. Tja: het blijft een op -en neerwaartse beweging, daar in de Verenigde Staten. Hoewel: alleen daar?

Lees ook:Tientallen gemeenten willen ‘genderneutraal’ worden
Lees ook:Saoedi-Arabië straft amper anders dan IS
Lees ook:Homonota is een soort gekko
Lees ook:NOS verpatst Songfestival aan TROS
Lees ook:Pornostudio doneert opbrengst aan homoseksuele Russische vluchtelingen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Homoseksualiteit is hetzelfde als moord

  1. BRAECKMANS

    Ze spreken maar van God in Amerika ! Terwijl al de presidenten van daar en vele anderen, massa moordenaars zijn met hun oorlogen.
    Maar dat is het gemakkelijkste kant om hun geweten te sussen,en ze geloven er nog in ook nog de mafkezen dat ze het voor god doen.
    Ze zijn werkelijk achterlijk die amerikanen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>