Relnichten Geer & Goor elkaars rivalen

IMG_20160518_105644De homodivo’s van de buis, Gerard Joling en Gordon, waren twee jaar een succes op de buis met het relnichtenprogramma Geer & Goor. Nu staan ze als vette rivalen met hun tv-programma recht tegenover elkaar geprogrammeerd. Joling presenteert voor SBS6 de talentenjachtshow ‘Holland’s Got Talent’. Gordon begon deze week op de vrijdagavond op hetzelfde tijdstip voor RTL4 acht afleveringen van ‘Singing Bee’. In dit tv-programma gaat het er niet om of kandidaten zingen als een nachtegaal, maar of ze de teksten kunnen onthouden.  

Van de week als gast bij Pauw & Witteman, wist Goor zelfs iemand als Pauw heel even stil te krijgen met zijn gevatte en soms valse flapuitspraken. Hij zat er min of meer om zijn nieuwe programma te promoten.  Op Oudejaarsavond werd ‘Singing Bee’ uitgeprobeerd: blijkbaar vond RTL 4 het goed genoeg om er acht afleveringen aan te spenderen, lijnrecht tegenover Geer. Heb ik nog één persoonlijk vraagje: wat doet Geer toch met zijn wimpers? Krultang?

Lees ook:Geer en Goor maken film
Lees ook:Geer en Goor samen op Roze 50+ boot tijdens Canal Parade
Lees ook:Driekwart homo’s heeft niets met Geer en Goor
Lees ook:Gekrakeel rond Toppers houdt aan
Lees ook:Joling verlaat Toppers na ordinair homo geruzie

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Relnichten Geer & Goor elkaars rivalen

  1. Pingback: Driekwart homo’s heeft niets met Geer en Goor | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>